‭+31 6 50 84 35 19‬ flutelab@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fluitkoppen

De flutelab fluitkoppen maken van jouw fluit een ergonomische dwarsfluit. De fluit ligt perfect gebalanceerd in je handen. Jij krijgt weer een relaxte en natuurlijke houding en muziekmaken wordt weer leuk.

De Fluitstudio fluitkoppen zijn geheel met de hand gemaakt van eerste gehalte zilver. De kroon heeft een prachtige malachiet halfedelsteen cabochon geslepen.

De boring van deze fluitkoppen is speciaal ontwikkeld om te compenseren voor de akoestische effecten van de bochten. Daardoor is de intonatie precies en betrouwbaar.

De kroon op de Fluitstudio zwanenhalskop is het handgesneden blaasgat. Een volle, rijke toon. Makkelijk aanspreken en een sterke dynamiek zijn de resultaten voor u.

Zwanenhals

Spanning of pijn in rug, hals, of schouders? De Zwanenhals-fluit haalt je houding uit de gevarenzone en spelen wordt weer relaxed. En als bonus ook nog een prachtige klank. Je speelt weer urenlang met de Flutelab Zwanenhalskop.

Prijs: € 1680 inc BTW.

 

Verticaal

Als je denkt dat fluitspelen er voor jou niet meer inzit, kom dan gauw naar De Fluitstudio want ik heb een verrassing voor je. Zelfs met een ernstige bewegingsbeperking kun je fluitspelen. De verticale fluitkop kan gecombineerd worden met een halskoord of een vast statief.

Prijs: € 2016 inc BTW.

Weet u niet zeker welke fluitkop geschikt is voor u?

 

U kunt dan de testset bestellen tegen verzendkosten. U ontvangt dan dummy’s van de fluitkoppen die op elke fluit passen.

Zo kunt u thuis op uw gemak uitproberen wat u prettig vindt.

U kunt de testset bestellen via het contactformulier.

Guo klassieke fluitkop

Een heel nieuw concept van de meester fluitbouwer Geoffrey Guo. Een heerlijke, warme klank, alsof je op een houten dwarsfluit speelt. De fluitkop speelt makkelijk en biedt een nieuwe waaier aan klankkleuren. Het materiaal grenaditte is speciaal voor dwarsfluiten ontwikkeld en heeft eigenschappen die dicht bij zeer harde houtsoorten (zoals grenadille) staan. Het resultaat is een speelervaring waar je gewoon blij van wordt. Probeer hem uit in De Fluitstudio.

Guo New Voice fluitkop

 

Idereen kan de fijne klankkleur van de Guo fluiten ervaren met de Gue New Voice fluitkop. Deze is het zelfde concept als zijn grote broer de klassieke grenaditte fluitkop, maar gemaakt in een ander materiaal, wit van kleur en veel goedkoper. Maak gauw een afspraak om uit te proberen.

Heeft u vragen? Wilt u een fluitkop bestellen of langskomen in de studio? Neem contact op:

Fluitstudio


NDSM-plein 55
1033WC Amsterdam
flutelab@gmail.com

06- 508 43 519