Wat zeggen klanten van De Fluitstudio?


duimWat vinden andere klanten van De Fluitstudio? En wat vindt U?

Name
Rating

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
De service was geweldig: van hoge kwaliteit, zeer betaalbaar, snel en vriendelijk. Het deukje dat in de kop van mijn fluit zat, is na de reperatie absoluut niet meer te zien!!. De kleppen zijn bijgesteld en mijn fluit klinkt weer geweldig.

Klasse!

★★★★★
5 5 1
Hier is klant nog echt koning, ik ben erg goed te spreken over dit bedrijf. Online gekocht en toch zeer persoonlijk behandeld.

super

★★★★★
5 5 1
snel, vriendelijk en goed geholpen door Maarten. 10

het is leuk

★★☆☆☆
2 5 1
oke

Ongelofelijk

★★★★★
5 5 1
Een fluit gebouwd voor de snelste fluitvinger ter wereld! Met slechts 5 vingers meer dan drie oktaven te spelen met een hoogste snelheid van bijna 800 noten per minuut dat is omgerekend naar de 'normale' 9 vingers een tempo van zo'n 1400, en dat haalt voor zover ik weet NIEMAND. Alles alleen mogelijk op de enige echte MAARTEN-fluit van de Fluitstudio in Amsterdam.

Ongelofelijk

★★★★★
5 5 1
Een fluit gebouwd voor de snelste fluitvinger ter wereld! Met slechts 5 vingers meer dan drie oktaven te spelen met een hoogste snelheid van bijna 800 noten per minuut dat is omgerekend naar de 'normale' 9 vingers een tempo van zo'n 1400, en dat haalt voor zover ik weet NIEMAND. Alles alleen mogelijk op de enige echte MAARTEN-fluit van de Fluitstudio in Amsterdam.

gevonden

★★★★☆
4 5 1
Ik geniet dagelijks van het weer kunnen spelen op mijn fluit, waar nu een verticale kop op prijkt.Er was keus, zodat ik de voor mij beste kop mee kon nemen. Maarten je hebt er een vaste klant bij.

blij

★★★★★
5 5 1
Een nieuwe Aidis 508B met een New Voice mondstuk heeft me al een jaar lang blij gemaakt. Dat was een heel goed advies. Net heeft Maarten hem nog een keer nagekeken. Super!

Soepel

★★★★★
5 5 1
Nu twee jaar in het bezit van een GUO Piccolo. Speciaal aangeschaft voor de buitenoptredens om mijn Houten Hammig Piccolo te sparen. Erg tevreden over de GUO. Het instrument spreekt makkelijk aan en heeft een warme klank. Na de recente keurig uitgevoerde servicebeurt kan ik weer van me laten horen!

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Sinds enkele maanden speel ik dwarsfluit met een Zwanenhalskopstuk. Ik werd heel goed geholpen, met alle vragen kon ik ook achteraf terecht. De fluitstudio is professioneel, klantvriendelijk en verkocht mij een geweldig product. Bedankt!

tevreden

★★★★★
5 5 1
Sinds twee jaar heb ik een Guo piccolo van de Fluitstudio. Wat een geweldig instrument. Hij speelt lekker licht en heeft een warme klank ondanks dat hij van kunststof is. Groot voordeel is dat hij tegen water kan. Recentelijk de piccolo opgestuurd voor een onderhoudsbeurt. Heel fijn dat ik niet op en neer hoeft vanuit het oosten van het land. Hij werd binnen korte tijd keurig terug gestuurd en speelde weer heerlijk.

prima

★★★★★
5 5 1
Vakkundig, eerlijk, en ook nog supersnel. De lage tonen van mijn dwarsfluit klinken weer fantastisch. En dan ook nog de locatie bij het IJ bij de oude NDSM werf - geweldig 🙂

BLIJ

★★★★★
5 5 1
Maarten heeft mijn fluit super gemaakt, hij speelt licht, makkelijk en precies....ik heb de indruk dat hij het nog niet eerder zo goed en zuiver deed!

Top!

★★★★★
5 5 1
Maarten is niet alleen een vakman wat betreft dwarsfluiten. Op mijn Catalaanse instrument de "tenora" heeft hij tot mijn volle tevredenheid een aantal aanpassingen aangebracht. Snel en ook na wat gezeur van mij dat het toch iets anders moest, geduldig en goedgehumeurd. Duur was het ook niet. Al met al een aan te bevelen adres! Rolf

wow

★★★★★
5 5 1
Heb net mn Mateki handmade terug van een grote beurt. ben zo blij. hij speelt als vanzelf. is weer totally een met mij.

Professioneel

★★★★★
5 5 1
Aardig en behulpzaam, eerlijk advies, snel geholpen. Aan te raden voor iedereen die een dwarsfluit wil huren of kopen.

passie

★★★★★
5 5 1
hier zit iemand die zijn vak verstaat en bemint. Deskundig vakmanschap gecombineerd met passie. En een service die je bijna nergens meer vindt

★★★★★
5 5 1

vakwerk

★★★★★
5 5 1
Wat een plek, wat een vakmanschap. Met de boot over het IJ, in een stoere loods zit een ambachtsman met hart en kunde voor de dwarsfluit op zijn eigen manier klaar. En hij repareert mijn fluit die ik na 25 jaar weer uit de mottenballen haal, met alle bijzondere en moeilijke en oude en nieuwe dingen die daar bij horen. En het past en het is goed.

behulpzaam

★★★★★
5 5 1
Dank, Maarten, voor de voortreffelijke behandeling van mijn juist aangeschafte fluit.Hij zag er al goed uit en sprak gemakkelijk aan. Maar ik heb al 17 jaar niet meer gespeeld en het oordeel van de vakman leek mij geboden. Dat was er in een paar minuten. Een ril in de kop, een rammeltje in de c-klep, twee polsters die niet helemaal sloten. Alles verholpen, de hele fluit afgesteld, geolied en gepoetst. Bij het afhalen ook nog twee persoonlijke wensjes uitgevoerd (duimsteun en toets van trillerklep verzet): hij is beter dan nieuw. Bravo, en tot volgend jaar. Paul (71, en opnieuw begonnen)